Ieri dupa amiaza am experimentat o noua reteta de biscuiti de post si am fost foarte multumita de rezultat! :-D
Ingrediente: 300 gr faina 00, 60 gr zahar brun, 30 gr cacao, 60 gr ciocolata neagra maruntita, 50 gr miez de nuca taiat bucati grosolane, 2 linguri ulei, 1/2 plic praf de copt, 170-180 gr suc de portocale (eu am stors doua portocale medii), 1-2 linguri miere de albine.
Preparare: am pus intr-un castron faina, zaharul, cacaoa, nuca si praful de copt, amestecandu-le bine cu o lingura de lemn. Am adaugat uleiul, sucul de portocale si mierea apoi am framantat cu mana sa se lege toate ingredientele.
I-am lasat la racit si apoi i-am pus frumusel intr-o cutie de carton ca sa nu se usuce prea tare pana in ziua urmatoare..
doar ca n-au mai ajuns-o! :-D
Merg de minune serviti cu un pahar de ceai sau suc proaspat de portocale. Puteti sa-i ungeti cu dulceata si sa-i lipiti cate doi pentru ceva mai consistent, vor fi la fel de buni!
Sa aveti pofta!
Super arata si trebuie sa fie si super buni:-)
RăspundețiȘtergere