joi, 28 martie 2013

Tarta cu legume


Cand nu mai stiti ce sa faceti de mancare in post iata o idee minunata si foarte usor de facut.

Ingrediente: 1 foaie de placinta-eu am avut pasta brisee vegetala(data viitoare va dau reteta sa o faceti acasa)(250 gr),2 dovlecei, 1 ceapa mare rosie, 1 cutie mix de legume (250 gr), sare, piper,putin ulei, o jumatate cana de apa.

Preparare: am taiat rondele dovleceii si ceapa rosie apoi le-am calit in putin ulei pana s-a inmuiat ceapa.
Am condimentat cu sare si piper, am adugat putina apa, am pus capacul pe tigaie si am lasat sa se inabuse legumele la foc mediu aproximativ 10 minute.


Cand s-a scurs timpul am adaugat si cutia de legume (porumb fiert, mazare verde, pastai,fasole boabe). Am amestecat bine apoi cu o paleta am pus legumele in tava peste foaia intinsa in prealabil cu tot cu hartia de copt.
 Am nivelat amestecul apoi am rasucit marginile foii peste compozitie.


Am bagat tava la cuptor (preincalzit) la 200 grade cam 15-20 minute, pana cand marginile tartei sunt coapte bine si au o culoare aurie. Serviti-o calda, este delicioasa.Sa aveti pofta!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va place sau aveti ceva de spus? Lasati un comentariu! :-D Multumesc!