marți, 21 ianuarie 2014

Tortino cu interior lichid de ciocolata alba



Iata si partea a doua din seria cascadelor de ciocolata ! :D De data asta interiorul este de ciocolata alba si neagra, un duo exploziv care arata intr-un mare fel!

Nu am mai scris aici ingredientele si pasii de preparare pentru ca sunt la fel ca si la Tortino de ciocolata 1. Singura diferenta este ca la ingrediente se adauga cate 2-3 bucati de ciocolata alba la fiecare tortino.  Pentru a vedea reteta aluatului uitati-va aici la Tortino de ciocolata 1 . Cand ati terminat amestecul si ati uns cu unt si tapetat cu cacao formele turnati putin aluat in forme, asezati la mijloc bucatile de ciocolata alba si deasupra turnati inca un strat de aluat avand grija sa nu umpleti nici de data asta formele de tot.



Puneti formele umplute la cuptor (preincalzit ) la 180 grade timp de 12 minute. Sunt valabile si in acest caz toate sfaturile cu privire la coacere date la Tortino de ciocolata 1 inclusiv proba .


Asta e rezultatul final : un mix lichid de ciocolata alba si neagra absolut senzational! Daca nici acum nu v-am convins sa-l incercati atunci nu stiu ce sa mai zic! :D Sa aveti pofta!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va place sau aveti ceva de spus? Lasati un comentariu! :-D Multumesc!